letiim 

  
               
  v   DOSYALAR
  v   YAZILAR
  v   { FORUM }
  v   DEFTERE YAZ
  v   SUNULAR
  v   RESMLER
  v   CORAFYA TESTLER

Tüm laptop fırsatları için tıklayın !

Takdir Teekkr Hesaplama Program  Ek Ders Hesaplama Program   lkokul Kayd in Ya ve Ay Hesaplama Prog   Oyunlar    MEB TABLET TAKP SSTEM
Forumdaki Son cevaplar : Karagz le Hacivat Konumalar..(Serdar102) Olak le Kartal..(Serdar102) Gezgin ehmuz le Vezir Cambaz Ali..(Serdar102) Katil Sakz..(Serdar102) Timsah Kk le Hacer..(Serdar102) Atatrkn ocukluk Anlar..(Serdar102) Masallar..(Serdar102) Sepeti le Zengin Adam - Serdar Yldr..(Serdar102) 800 ve 1500 Metre Trkiye ampiyonuydu..(Serdar102) Okul Programlarinda kullanacaginiz TUM M..(guraygunay)  Sayfa :1,2,
Men
Site sayac
Bugn : 17
Dn : 152
Toplam : 3333064
Sayfa izlenimi aldk..
Dost Siteler
 

4.Snf Sosyal Bilgiler Bilgi Yarmas Sorular
  Yazlar || Bilgi Yarmas Sorular
   4.Snf Sosyal Bilgiler Bilgi Yarmas Sorular


SORU 1: Belli bir konudaki olaylarn olu zamanlarnn srasna gre dizilmesine ne ad verilir?     
CEVAP 1 :kronoloji
SORU 2: Hangi sava ve hangi anlama sonucunda yurdumuz dmanlar tarafndan igal edilmitir?
CEVAP 2:I.Dnya Sava - Mondros 
SORU 3: Mustafa Kemal nderliindeki mill mcadelimiz hangi yl, nerede balamtr?     
CEVAP 3:Samsun, 1919
SORU 4: Hava tahmin raporlarn bildiren kurum hangisidir?     
CEVAP 4:Meteoroloji
SORU 5:Yer kabuundaki sarsntlar sonucu oluan doal afetlere ne denir?     
CEVAP 5:deprem
SORU 6:lkemizdeki en byk idar birim nedir?     
CEVAP 6:il
SORU 7:Sa  kolumuzu Gne'in doduu tarafa gelecek ekilde kollarmz iki yana atmzda, nmz hangi yn gsterir?     
CEVAP 7:kuzey
SORU 8:Yangnlar sndrmekle grevli itfayecilere ulamamz salayan telefon numaras  nedir?     
CEVAP 8:110
SORU 9: ay ve fndk en ok hangi blgemizde yetitirilir?     
CEVAP 9:Karadeniz Blgesi
SORU 10:kametgah belgesini nerden alrz?     
CEVAP 10:Muhtarlktan

[ Yazan : sanlav | Tarih: 05.09.2009 | Okunma : 5569 ]
         Oy : 7-Puan : 32



Son 5 Yorum

Ekleyen: forever_1D
Bencede ocuklar iin ok gzel sorular.. Resimler Sadece yeler iindir! Resimler Sadece yeler iindir!

Tarih : 25.03.2013 15:55:15

Ekleyen: :)))
ok kolay yhaaaaa
Tarih : 16.05.2012 22:51:15

Ekleyen: kbra
Resimler Sadece yeler iindir!  ocuklar iin ok gzel sorular.....
Tarih : 16.05.2012 19:38:59

Ekleyen: ziyaretci
Resimler Sadece yeler iindir! ii ok saolun
Tarih : 18.04.2012 16:07:03




Yorum ekleyin..(Sadece yeler)

Kodlar , Duygular (Smile'ler)

yelik
Kullanc : 
ifre : 
Hatrla :   Gizli : 

  
Anket
Eitim Senkikas yeliiniz Var m?
Evet var (33 %)
Hayr Yok (29 %)
ye olacam (4 %)
Asla ye olmam (14 %)
Fikrim yok (17 %)
1299 - Katlm
Ke Yazlar

Adem Karadeniz

TARH YANLI ANLAILIRSA BUGNN AYAI KAYAR

lhan Metinkale

GEMN VE GELECEN KISKACINDA TARH ALGIMIZ

Hilal ZEYBEKOLU

Ulubatl Hasan ve ehadet Arzusu

Civan ELK

1890DA JAPONYADA BATAN ERTURUL GEMS VE EHTLERMZ

Hlya BELGN

yiki Varsn Trke'm

Erturul GNER

SINAVLAR

Rmeysa

Derin Karanlk

Fazl MACT

BZM

Abdullah Enes GNAY

BAARILI RETMEN
En Sevilenler
 Dosyalar:

 Yazlar:
BZEGTMCYZ
Website motorumuz 2013 BizEgitimciyiz.com Ay Yildiz
Bu sayfa: 0.41 saniyede yorumland.
KPSS Delisi Eitim Siteleri eba.gov.tr    eba-meb.com   BizEgitimciyiz.com